joi, 21 mai 2009

Dincolo de Bariere

 Am inceput sa fac blogul acesta pe ideea unui nevoi de exprimare.Am mai citit mai multe bloguri care sincer m-au lasat rece,din simplu fapt ca relatau lucruri prea simple gen ce am facut azi la scoala si alte chesti dintrastea banale.Eu am pornit pe principiul ca daca pot sa scriu ceva care sa impresioneze o sa fac daca nu o las balta.
    Azi mia sugerat prietena mea sa scriu ceva de iubire...hmm mi se pare ceva mai comlicat acest domeniu din mai multe puncte de vedere.Iubirea nu area niste reguli sau o unitate de masura ,dar totusi e ceva de care ne lovim ,o train ,ne pasioneaza,si fara ea nu se poate.
  Despre iubire sar putea scrie mai mult decat credem noi.Asa ca o sa incerc sa descriu aceasta parte spirituala cum o iteleg eu.
  Nu cred ca exista persoana in lumea asta care sa nu fi iubit macar o data,vrei nu vrei creierul te conduce spre acea stare profunta si anume "a iubi".
  Sa iubesti cred ca e cel mai pur lucru pe care poti sal faci ,ceva care rupe toate barierele si conceptile,regulile si legile.